MindOverBody Copenhagen
      Din holistiske D- Age -og velværespecialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

Skin feeding:

I Skin feeding programmet konsulteres alle individuelt. Programmet omfatter en kombination af konsultation, diæt & behandling,  og forløber over 3 måneder. Målet er at opnå en højere grad af ydre og indre skønhed samt, at bibeholde dette. Programmet skal ses som en livsstils ændring. Dette forløb kan ikke bookes online men, udelukkende ved forespørgsel til: [email protected]


3 mdr. Kur forløb kr. 3.500,- 

MagiC C - KALAHARI C-vitamin behandling

NY RESULTATORIENTERET ANSIGTSBEHANDLING

Ved hjælp af økologiske planteekstrakter, effektivt ler og frugtenzymer fra Afrika´s Kalahari ørken, opnås der imponerende resultater ved ældnings tegn, uren hud, hyperpigmentering osv.. Kalahari har kombineret de indfødtes ældgamle opskrifter med den nyeste forskning inden for hudpleje.

Behandlingen består af dobbelt rens, eksfoliering samt, personlig tilpasset maske* - vi har et bredt udvalg af planteaktiver som virker opstrammende, beroligende og har et ekstremt højt indhold af Vitamin C. Herefter serum, dagcreme, øjencreme og solfaktor ved behov.

* Ansigtsmasken bliver fremstillet, under din ansigts behandling, så den passer præcis til din hud og dens behov ♥️

Jeg anbefaler et kurforløb, men der vil opnås synligt resultat allerede efter én behandling.

MagiC - Kalahari             Kr. 595.-

100 % naturlig Baobab C vitamin

- Kraftfuld antioxidant

- Anti-age effekt

- Lysner øjeblikkelig trist, mat hud

- Stimulerer kollagenproduktionen

- Øjeblikkelig opstramning og forbedret elasticitet.

Kur forløb a´ 5 gange          Kr. 2495.-


MindOverBody Signatur    Kr. 1095.-

120 min. i velvære himmelen

Rygmassage, fodmassage & MagiC lift


Japansk lifting & Kosmetisk akupunktur

M.O.B CPH LIFT
 forkælelse til den kræsne kvinde - og mand!Det siges, at i Japan udvikler hver Lift terapeut sin egen metode, baseret på grund teknikkerne. Taiinah har gennem årene, uddannet sig indenfor flere forskellige ansigts teknikker og har udviklet sin egen, unikke Lift behandling: LIFT ME UP samt, LIFT ME UP PLUS. Basen er Japansk lifting, krydret med teknikker & virksomme greb fra andre metoder.

Denne terapeutiske behandlingsmetode øger collagen produktionen og hudens spændstighed. Alt dette medvirker til et smukt og sundt udseende.

Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande gennem meridian punkter (Som de fleste kender fra zone terapi)

Behandlingen arbejder med ansigtet som helhed, men ved behov, også med individuelle områder i ansigtet, der har brug for særlig opmærksomhed.


LIFT ME UP ( Japansk lifting ):


JAPANSK LIFTING er en unik metode inden for naturlig ansigtsløftning. Teknikken er en kombination af dybdegående Japanske massage-teknikker, manuel punktstimulering, ansigtszoneterapi og lymfedrænage. 

Behandlingen løfter, glatter og afspænder ansigtet. Med en muskelstimulerende teknik øges blodgennemstrømningen i ansigtets muskler, iltningen i vævet forbedres, affaldsstoffer dræneres, fine liner reduceres, ansigtet får en indre glød og klar udstråling. Samtidig oplever man gennem behandlingen en fantastisk dyb, afstressende tilstand i krop & sind.

JAPANSK LIFTING er en af de bedste måder, at forynge sit ansigt på, hvis man foretrækker, at gøre det uden brug af kirurgi , Botox, Restylene mm..og der er ingen bivirkninger! Der anvendes naturlige og økologiske produkter, gennem hele behandlingen. 

Hvordan foregår det? Du lægger du dig behageligt til rette på briksen og LIFT teknikkerne udføres. 

Med LIFT ME UP ser du resultater allerede efter første gang - ønsker du større effekt og et mere blivende resultat, anbefales det at få ugentlig behandling i en periode og herefter vedligeholde resultatet med en behandling hver eller hver anden måned. Her vil du med fordel kunne benytte dig af klippekort.

En behandling til mænd og kvinder i alle aldre - der ønsker smuk og sund hud samt, en afstressende behandling.


Lift me up                                   Kr. 595.-

Japansk lift udført med rene & økologiske produkter fra Kalahari lifestyle

Klippekort - se priser


Lift me up +                                 Kr. 745.-

Japansk lift, samt ansigts beh. udført med rene & økologiske produkter fra Kalahari lifestyle.

Dobbel afrensning, exfoliering, serum, creme og beskyttelse

Klippekort - se priser


Kombiner gerne behandlingen med MagiC  for yderlig opstrammende effekt.


JAPANSK LIFTING SOM GAVEKORT

Ønsker du at glæde en veninde, mor, kæreste eller en helt fjerde person, kan du bestille et gavekort til Lift me up eller en anden behandling.  Det er en ægte wellnessgave, som vi garanterer vil glæde alle. Fra kr. 595.-Non Tox - Kosmetisk Akupunktur


Jeg tilbyder en unik kombination af akupunktur, akupressur og Gua Sha, en særlig Kinesisk massage, samt vejledning i kost og andre livsstils faktorer.

Kosmetisk akupunktur har længe været HOT i USA og England, som alternativ til botox, og her i Danmark er kosmetisk akupunktur godt på vej, som et naturlig valg til foryngelse af ansigtet.


Hvordan og hvorfor virker det?

Kosmetisk ansigts-akupunktur er til dig som ønsker ny glød og vitalitet til din ansigtshud, uden brug af kemikalier. Det er et naturligt alternativ til botox. Her får du ikke resultatet med det samme - du skal have tålmodighed da kosmetisk akupunktur virker langsommere. Derimod kan du med kosmetisk akupunktur være sikker på at få et mere naturligt og levende ansigt, helt uden bivirkninger.​

Akupunkturnålene frigiver energi og endorfiner. Dette sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktionen af nye celler og kollagen. Kollagen er et protein som holder huden ungdommelig og elastisk. 

Nålene sættes I punkter, som har forbindelse til de forskellige organer, via meridianbanerne. Når denne energi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge kroppen.

Med kosmetisk akupunktur minimeres tidens spor som har sat sig i dit ansigt,  helt naturligt.

Bekymring, stress og træthed sætter sine spor - kosmetisk akupunktur sletter / udglatter disse spor, giver ro i sindet og ny livsglæde.

Kosmetisk ansigts-akupunktur virker beroligende, afslappende og giver ansigtet ny energi og udstråling.


Til behandlingerne bruges nåle af meget høj kvalitet (Seirin), som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåling.
For at opnå det bedste resultat anbefales et forløb, hvor man kommer 1-2 gange om ugen, og gerne 6-8 gange og herefter vedligehold efter behov.  


Hvorfor vælge kosmetisk akupunktur?

Modvirker et 'trist' ansigt

* Reducerer fine linjer, rynker, væske og poser under øjnene,

 • Giver ro / reducerer stress

 • Skaber en naturlig, sund og levende hud

 • Strammer op på slappe ansigts muskler

 • Forbedrer indsunkne områder pga. øget kollagen produktion

 • Mindsker og forbygger dobbelthager

 • Løfter øjenlåg og hængende mundvige

 • Fremmer smuk ansigtskulør

 • Øger ansigtets og øjnenes udstråling

 • Giver dig fornyelse og foryngelse

 • helt naturligt og uden bivirkninger
  ​​

Hvordan foregår en behandling?


Behandlingen begynder med en afrensning, så huden er helt ren når nålene isættes, derefter et afspændende aroma ritual og en let massage for at "vække" systemet. Herefter isættes nålene efter aftale/behov. Ofte vil jeg kunne fornemme, hvis der er et bestemt organ der har brug for lidt extra energi flow. Herefter ligger du og slapper af i ca 25 min.. Nålene tages ud og afløses af en skøn ansigtsmassage med lækker balm, der ligeledes stimulerer kollagen dannelsen, cirkulationen i vævet og efterlader huden fugtmættet og strålende. Behandlingen afsluttes med Gua sha massage - en særlig Kinesisk massage der udføres med en jadesten.

kr. 895.-


Neuromuscular Cosmetic Acupuncture®NCA er en anden teknik jeg tilbyder.


Hvad er Neuromuscular Cosmetic Acupuncture® NCA?


NCA er en unik teknik, som kombinerer østens visdom med vestens naturvidenskabelige fortolkning vedr. needling. En særlig kombination af needling, FST®, Facial Reflex og GuaSha, samt vejledning i kost og andre livsstilsfaktorer, muskeltræning og instruktion i hjemmeøvelser. Jeg arbejder i denne teknik både på akupunktur punkter og ansigts muskulatur. 

Kr. 1095.-