MindOverBody Copenhagen
      Din holistiske D- Age -og velværespecialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

Bestille tid:

Bestil tid via vores booking system - kontakt os på tlf. 28828000 hvis du ikke finder en tid der passer dig, så finder vi ud af det. 

M.O.B præsenterer et univers af naturlige, økologiske, velgørende samt forskønnende behandlinger for krop og sjæl. 


Fysisk tilstand & under behandlingen:

Som kunde hos M.O.B er det vigtigt du oplyser, hvis du har nogle fysiske skader, allergier, operationer  osv. som vi skal være opmærksomme på.

Fortæl gerne undervejs om massagens skal være blidere eller dybere, om temperaturen i rummet skal ændres og sig fra hvis du ikke ligger perfekt. Det er utrolig vigtigt for behandlingen, at alle disse ting er iorden, så vi kan gøre vores bedste for at du går tilfreds fra klinikken. For alle behandlinger gælder, at det er en god idé at sætte tid af efter behandlingen til, at slappe af. Min erfaring er, at de fleste er meget afslappede, når behandlingen afsluttes og så er det rart ikke, at have et hårdt program forude. Og husk: drik masser af rent vand efter din behandling.


M.O.B CPH tilbyder:

Japansk lifting -  Kosmetisk Akupunktur - Holistisk Massage - Kalahari Calabash Massage - Nerve Refleksologi - Akupressur-energi terapi - Body/Fat Tox  - Div. velvære behandlinger - Opstrammende & foryngende C vitamin behandlinger.

Livsstils ændring/kostvejledning - Personlig træning - Events / Polterabend - Me-Mover 


Læs mere om de forskellige behandlinger og priser på fanerne øverst.


Hos M.O.B CPH benyttes produkter fra  Kalahari lifestyle & Amazing space 

KALAHARI,  anvender et væld af naturlige, botaniske ingredienser i deres formler; planteolier af højeste kvalitet og phyto (plante)-effektive ekstrakter udgør deres førsteklasses hudplejeformler der plejer og genopbygger din hud. KALAHARI insisterer på at samarbejde med anerkendte Phytotrade organisationer og certificerede leverandører. Deres høje standarder sikrer, at der tages vare på Afrikas skrøbelige økosystemer. Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Kalahari Lifestyle arbejder tæt sammen med flere sydafrikanske Universiteter og forskere med speciale i botanik for at være på forkant med opdagelsen og udviklingen af nye afrikanske planteformler. Der forskes intensivt i de afrikanske indfødtes botaniske lægemidler, for at undersøge effekt og virkning. Dissse ældgamle, skjulte behandlingsmetoder og planteopskrifter der er gået i arv fra generation til generation kan vi derfor alle få glæde af. Afrikas indfødte folk har et indgående kendskab til miljøet omkring dem der gør, at de skaffer alt føde og medicin fra naturen omkring dem. De har levet i et af verdens mest udfordrende økosystemer i titusinder af år pga. deres omfattende viden om de lokale planter. Denne information er nedarvet gennem generationer og sikret deres overlevelse.

Nødvendigheden af at styrke forbindelsen mellem fortiden og nutiden, hvor vi kan fremhæve fordelene ved brugen af traditionelle planter er vigtig. Her har Kalahari Lifestyle positioneret sig, som en facilitator der sikrer at ældgammel, værdifuld viden om Afrika’s flora og fauna bliver givet videre til forbrugeren i form af effektive hudplejeprodukter.

http://kalaharilifestyle.dk
MIndOverBody Copenhagen -  Taiinah G


V / Taiinah Grimstad

Islands Brygge 27

2300 Kbh S

Tlf. 28828000

[email protected]