Mind Over Body Copenhagen
      Din holistiske D- Age & livsstils specialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

YOLO LIVSSTIL 

Farvel til overvægt, dårlig livsstil, dårlig fordøjelse, uren hud, for tidlig ældning osv. osv.. 
Goddag til en ny livsstil med sunde vaner, masser af energi, stærkere immunforsvar, smuk hud osv. osv. ❤️ 
YOLO Livsstil!


I YOLO har jeg kombineret viden fra bla. Kinesisk medicin & Hormonlære. Formålet med YOLO er, at reparere, genopbygge, styrke og fastholde. Disse forløb stiller også nogle krav til dig. Det kræver, at du forpligter dig. At du er klar til at lave om på din livsstil &,  at du engagerer dig. Ellers spilder vi hinandens tid.....
Det lyder måske hårdt men, faktum er, at et effektivt forløb skal gøre en væsentlig forskel for dig.  Det er essensen af de ydelser jeg tilbyder og min faglige stolthed. Så hvis du ikke er klar til, at gå "All In", så er YOLO ikke noget for dig 

YOLO forløb kan ikke bookes online men, udelukkende ved forespørgsel til: [email protected].

Alle forløb tilpasses individuelt.YOLO Enkelt konsultation    120 min.                                           Kr.  795.-

YOLO 3 mdr. forløb                                                                       Kr. 2500.-

YOLO Beauty Boost 3 mdr. forløb                                                 Kr. 5500.-

YOLO D-TOX 3 mdr. forløb                                                           Kr. 4500.-

YOLO Fatburn 3 mdr. forløb                                                          Kr. 4500.-      

YOLO D-Tox  Akupunktur og ernæring -

Forløb a`6 behandlinger


Her arbejder vi med udrensning – Detox via akupunktur, massage og ernæring.

Din hud er et Detox organ. Huden er vores største udskillelsesorgan og arbejder naturligvis helt tæt sammen med de øvrige udskillelsesorganer: lever, nyrerne, lungerne, lymfesystemet og tarmsystemet. Huden er så solidarisk, at den tager over for de andre organer, hvis ikke disse kan følge med. Du har måske set resultatet af huden på overarbejde i spejlet som urenheder, bumser, bylder, rynker, appelsinhud, eksem osv. For at opnå en smuk hud, er det derved ikke nok kun at fokusere lokalt på huden. I stedet skal du fokusere på hele kroppen - især udskillelses organerne.                               


Et forløb der fremmer & understøtter kroppen's naturlige evne til, at D-tox'e (afgifte).

Vi begynder med et spørgeskema og behandlingen består derefter af akupunktur, massage, kostvejledning og livsstils coaching.


Hvordan forløber en behandling?


Du ligger ca. 20 minutter med nåle i forskellige De-Tox punkter på arme, ben og i ansigtet, der fremmer De-Tox og Energi.

Derefter får du den særlige GuaSha massage, der følger levermeridianen med særlig fokus på eventuelle cellulite (appelsinhud) ramte områder.

Behandling afsluttes med vejledning vedr. kost, kosttilskud og andre livstilsvaner.


Hele forløbet:


Forløbet består af 12 konsultationer, heraf 6 behandlinger, hvoraf de første 3 behandlinger udføres 3 dage i træk, og de efterfølgende 3 behandlinger, en gang om ugen i 3 uger
De første 3 dage kræver fokus og dedikation, det bedste er hvis du kan hive 3 dage ud af kalenderen, forkæle dig selv og give din krop en ferie fra hverdagen.

Du får en Detox behandling som varer mellem 60 – 90 minutter 3 dage i træk og derefter 1 X pr.uge i 3 uger, ialt 6 behandlinger.

Bestemt mad bla. alle animalske produkter udelades - du skal ikke faste men, blot fokusere på anden mad specielt i de 3 dage.


Du vil både kunne se og mærke en forskel!YOLO Fatburn - Akupunktur & ernæring -  

Forløb a´ 6 behandlinger


Når man taler om fedtforbrænding, er et overblik af kroppens hormonelle tilstand nøglen hertil. En krops analyse, tager udgangspunkt i kroppens  biokemi.

                             


Forløbet:
 

Dette er et personligt tilpasset forløb, bestående af 12 konsultationer, heraf 6 af dem med akupunktur behandling. I

De 3 første behandlinger udføres så tæt på hinanden som muligt. De øvrige konsultationer vil primært være "Walk & talk" konsultationer.


Første konsultation varer min. 120 min. og består af:


* Vejning, samtale og kropsanalyse
* Akupunktur 
* YOLO Livsstil vejledning
* En særlig massage - Gua Sha 
* Celluite massage ved behov
* let ansigtsmassage

* Amazing space D-TOX kosttilskud 3 mdr. forbrug

Hvis det ønskes, tilbydes 10 minutters vibrations træning ved hver konsultation.
I hele forløbet indgår selvfølgelig også fri rådgivning omkring kost/træning /velvære Du vil både kunne se og mærke en forskel!Bioenergiser D-tox Spabehandling- Udrenser & Afgifter​

​​Behandlingen starter en process, der genskaber kroppens bioenergi. Den balancerer effektivt ligevægten mellem positive og negative ioner i cellerne, hvilket kickstarter udskillelsen af toksiner fra kroppen. Den gen-skabte balance hydrerer (giver vand til) cellerne, hvilket optimerer deres evne til at optage næring og udskille uønskede affaldsstoffer.

Resultatet bliver et fornyet energiniveau både fysisk og psykisk, med en generel følelse af velvære. Dette fører til af kroppens naturlige mekanisme arbejder effektivt og dermed fjerner uønskede affaldsstoffer / giftstoffer.

BioEnergiser benyttes på sygehuse og er udviklet samt patenteret af den verdensberømte læge og forsker Dr. Roberto Ciaff fra England. 

Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og der er dokumenteret videnskabelige forskningsresultater ved flere forskellige slags lidelser.

  • Dårlig blodcirkulation
  • Kronisk træthed
  • Hudproblemer
  • Eksem
  • Hævelser
  • Ødemer
  • Allergi
  • Psoriasis

​Behandlingsforløbet foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar varmt vand tilsat special salt. En sonde i karet, sender en strøm af positive og negative ioner ud samt et bioenergisk felt som strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler. Derved rebalancerer og harmoniseres kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere det til at starte en afgiftning og udrenselses process. Behandlingen varer ca 45 min. Der tilbydes energi akupunktur nåle eller en let ansigts massage i forløbet.


2 behandlinger pr. uge anbefales i starten (der skal helst gå mindst 48 timer i mellem 2 behandlinger) i et kurforløb på cirka 6-8 behandlinger for bedst mulig effekt. Efter kuren kan det være optimalt at gentage behandlingen cirka 1 gang om måneden – aftales altid individuelt 


Nerve Refleksologi.

Er en behandlingsform som arbejder direkte med kroppens nervesystem. Dette sker via præcist lokaliserede nervestrukturer på fodknoglernes benhinde.

Ved tryk på disse punkter gives impulser direkte til nervesystemet og fordi der gives impulser direkte til nervesystemet, giver metoden mulighed for en meget præcis behandling, og virkningen indtræder ofte øjeblikkeligt. Det kan for eksempel ses ved, at en muskel slapper af med det samme, eller at en smerte reduceres umiddelbart, hvorfor klienten også mærker en direkte og umiddelbart effekt. 

Denne behandlingsform kan afhjælpe og have indvirkning på muskelsmerter, hovedpine, migræne, kroniske smerter, bihulebetændelse, hormonelle ubalancer, stress, fordøjelsesproblemer m.m.

Jeg benytter denne teknik i kombination med andre behandlinger.


Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig.