MindOverBody Copenhagen
      Din holistiske D- Age -og velværespecialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

MindOverBody Massage 60 min./90 min./ 120 min.:


Massage har dokumenteret effekt på spændte muskler og smerter forårsaget heraf. At det også er dejligt er en ekstra bonus.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at berøring udløser velvære-hormoner, som virker i kroppen mange dage efter behandlingen.

Disse har en afgørende positiv effekt på stresstærskel, på humør, på velværet - og det styrker immunforsvaret!

Når blodtilførslen til hjernen er i flow, og ikke blokeres af spændinger i skuldre og nakke, så er tankerne klarere og hjernens ydeevne bedre. 

Når massage også har en gavnlig effekt på stress, er det fordi behandlingen kan genoprette blodgennemstrømning, som giver hjerne og krop den fornødne energi og samtidig også, fordi massagen udløser kroppens stresshæmmende hormoner som aktiverer det såkaldte ro-hvile-system.

Massagen minimerer derfor de negative stressvirkninger og erstatter dem med den sunde indre balance.

Kort sagt kan god massage:

• Optimere ydeevne – for både krop og hjerne

• Reducere Stress

• Fremme humør & velvære

• Fremme immunforsvarets effekt

• Øge blodgennemstrømning

• Løsne spændinger

• Give følelsen af lethed, velvære, fleksibilitet samt,  give smertereduktion.


Jeg tilbyder en holistisk massageform, som forener konventionel kropsmassage, terapeutisk berøring og energibalancering i en respektfuld forståelse for sammenspillet mellem krop, sind og sjæl.

Mit ønske er,  at opnå en balance, hvorved kroppens og sindets energier åbnes, så de naturligt og frit kan udligne uhensigtsmæssige spændinger og ophobninger i kroppen. Massagen er dyb men, behagelig. Min overbevisning er, at massage ikke skal være smertefuld for, at være virkningsfuld.


Kr. 495.- / Kr. 695.- / Kr. 895.-


Jeg arbejder intuitivt, derfor er 2 behandlinger aldrig helt identiske. Behandlingen bliver tilpasset præcis efter det, du har brug for på dagen.


KALAHARI Calabash Massage 75 min.:


Calabash Massage, er en helt unik massage behandling, der genopretter strømmen af ​​energi i hele kroppen ved at stimulere blokerede punkter. Bevægelserne der udføres under sessionen, er dybe og graciøse og arbejder bla. også på akupunkturpunkter. Massagen stimulerer lymfesystemet og aktiverer blodcirkulationen. Ud over sin re-balancerende virkning,  er massagen afslappende, tonende, sætter gang i drænagen og genskaber vitalitet.

Den naturlige lyd- og berøringsterapi, de blide bevægelser og de unikke lyde af de tørrede frø fra fra de soltørrede Calabashfrugter har indflydelse på sanserne og er udviklet for den ultimative afslappende oplevelse.


Kr. 595.-


Bootyliscious - Butt treatment 60 min.   

Gør din bagdel til din fordel.

Unik behandling af balderne der gør huden blød og  spændstig.  Afrens, tørbørstning, massage, cupping, , samt opstrammende og fugtgivende pleje.


Kr. 595.-