Mind Over Body Copenhagen
      Din holistiske D- Age & livsstils specialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

MindOBody Massage 60 min./90 min./ 120 min.:


Massage har dokumenteret effekt på spændte muskler og smerter forårsaget heraf. At det også er dejligt er en ekstra bonus.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at berøring udløser velvære-hormoner, som virker i kroppen mange dage efter behandlingen.

Disse har en afgørende positiv effekt på stresstærskel, på humør, på velværet - og det styrker immunforsvaret!

Når blodtilførslen til hjernen er i flow, og ikke blokeres af spændinger i skuldre og nakke, så er tankerne klarere og hjernens ydeevne bedre. 

Når massage også har en gavnlig effekt på stress, er det fordi behandlingen kan genoprette blodgennemstrømning, som giver hjerne og krop den fornødne energi og samtidig også, fordi massagen udløser kroppens stresshæmmende hormoner som aktiverer det såkaldte ro-hvile-system.

Massagen minimerer derfor de negative stressvirkninger og erstatter dem med den sunde indre balance.

Kort sagt kan god massage:

• Optimere ydeevne – for både krop og hjerne

• Reducere Stress

• Fremme humør & velvære

• Fremme immunforsvarets effekt

• Øge blodgennemstrømning

• Løsne spændinger

• Give følelsen af lethed, velvære, fleksibilitet samt,  give smertereduktion.


Jeg tilbyder en holistisk massageform, som forener konventionel kropsmassage, terapeutisk berøring og energibalancering i en respektfuld forståelse for sammenspillet mellem krop, sind og sjæl.

Mit ønske er,  at opnå en balance, hvorved kroppens og sindets energier åbnes, så de naturligt og frit kan udligne uhensigtsmæssige spændinger og ophobninger i kroppen. Massagen er dyb men, behagelig. Min overbevisning er, at massage ikke skal være smertefuld for, at være virkningsfuld.


Kr. 495.- / Kr. 695.- / Kr. 895.-


Jeg arbejder intuitivt, derfor er 2 behandlinger aldrig helt identiske. Behandlingen bliver tilpasset præcis efter det, du har brug for på dagen.


KALAHARI Calabash Massage 75 min.:


Calabash Massage, er en helt unik massage behandling, der genopretter strømmen af ​​energi i hele kroppen ved at stimulere blokerede punkter. Bevægelserne der udføres under sessionen, er dybe og graciøse og arbejder bla. også på akupunkturpunkter. Massagen stimulerer lymfesystemet og aktiverer blodcirkulationen. Ud over sin re-balancerende virkning,  er massagen afslappende, tonende, sætter gang i drænagen og genskaber vitalitet.

Den naturlige lyd- og berøringsterapi, de blide bevægelser og de unikke lyde af de tørrede frø fra fra de soltørrede Calabashfrugter har indflydelse på sanserne og er udviklet for den ultimative afslappende oplevelse.


Kr. 595.-


Bootyliscious - Butt treatment 60 min.   

Gør din bagdel til din fordel.

Unik behandling af balderne der gør huden blød og  spændstig.  Afrens, tørbørstning, massage, cupping, , samt opstrammende og fugtgivende pleje.


Kr. 595.-

Ayuervedisk Gå Massage 30 min.:


Ayurvedisk Gå-massage er en yderst effektiv massage form, som er baseret på traditionel Ayurvedisk viden. Ayurveda er det 5000 år gamle medicinsystem, som stadig bliver praktiseret i Indien.
Massageformen er meget holistisk og går dybere end almindelig massage, idet den udover at arbejde med kroppens muskler, også arbejder med diverse trykpunkter og meridianbaner (energibaner) samt aktiverer og løsner blokeringer her. Ayurvedisk Gå-massage arbejder dermed med dit overordnede helbred, da den balancerer alle dine indre systemer og dit underliggende energisystem.
Det er en massage form, der arbejder med kroppens struktur og holdning, og den kan afhjælpe mange forskellige former for smerter og gener i din krop.
Rent praktisk foregår det ved, at du ligger fuldt påklædt på en madras på gulvet, mens jeg bruger mine fødder til at massere kroppen med kontrollerede og dybe tryk, samt "gå trin" på baglår, balder og ryg.


Kr. 295.-


Akupressur & energiterapi 60 min.:


Akupressurbehandling foregår ved at du ligger på en briks og jeg trykker, masserer eller “banker” blidt på nogle bestemt punkter der åbner op for energiflowet i kroppen, hvor det er blevet blokeret af spændinger, smerter og/eller ubalancer. Behandlingen vil oftest opleves som meget afslappende.

Akupressur kan bl.a. afhjælpe og/eller lindre:

  • hovedpine
  • fordøjelsesproblemer
  • allergi, eksem
  • smerter
  • ubalancer i kroppen og organernes funktion
  • at slippe følelser, du ikke længere har brug for
  • Det kan desuden øge bevægeligheden i dine led, når der åbnes op for flowet i kroppen. Derved kan du opleve større smidighed og at led, der har tendens til at låse eller blive stive, ikke længere volder problemer.Kr. 495.-


Spraytan:

Hvorfor Spray Tan?

Mange mennesker kan ikke / har ikke mulighed for at ligge i solen. Spraytan giver en naturlig smuk farve og  den effektive formel virker hurtigt.  Spray Tan er det hurtigste alternativ til en lækker tan uden solens farlige UV-stråler. M.O.B CPH tilbyder både økologisk og ikke økologisk spraytan.

Før min spraytan?

Barbering skal ske mindst 8 timer før din behandling.

Undgå, at blive vokset etc. 2 dage før din behandling.

Dagen før: 

Det er vigtigt, at du eksfolierer hele kroppen og ansigt  for at fjerne døde hudceller.  Brug en god skrubbehandske eller feks. Karmameju´s lækre aromaterapeutiske body scrub <3

Smør dig ind i en god fugtgivende creme.

På dagen:

Brug ikke fugtgivende sæber,  bodylotion og deoderant.


Kr. 195.- / 245.-