MindOverBody Copenhagen
      Din holistiske D- Age -og velværespecialist
   

                           * www.mob-cph.dk*

Events, Personlig træning & ASB:

Events:Et event er fantastisk til, at peppe din begivenhed op, f.eks. polterabend, fødselsdage, firmafester, temadage, bryllupper og teambuilding! Nogle har aldrig prøvet nedenstående aktiviteter før, nogle er gode til det og uanset hvad ender det altid med, at alle morer sig og I alle får en sjov og uforglemmelig oplevelse.

Jeg tilrettelægger et program specielt tilpasset din/ jeres begivenhed.Zumba / Latinamerikansk og Afrikansk inspireret dans:

Svedige rytmer, vrikkende hofter - man kan slet ikke undgå, at blive glad og energifyldt! I får en grundig instruktion i de stilarter vi skal igennem før vi kaster os ud i dansene. 


* Me-Mover:

Me-mover er en fantastisk maskine - en højeffektiv stepmaskine på hjul, der er yderst effektiv både muskulært og konditionsmæssigt. Den er blid ved leddene og kan bruges både til genoptræning og til hård konditions & muskeltræning. Så alle kan være med! I kan være op til 8 personer til et Me-mover event. Læs om Me-Mover her: https://me-mover.com/shop/ref/80/


Jeg hjælper også gerne med, at sammensætte en pakkeløsning, f.eks. ved en polterabend, kan der sammensættes en pakke hvor bruden/gommen feks. også får en luxuriøs behandling tilpasset jeres ønsker.

Kontakt mig for tilbud.


*PT - Personlig træning


NYHED: Me Mover/Tabata 40 min.

Dette PT tilbud er baseret på Tabata - et videnskabelig understøttet trænings koncept. Jeg er uddannet Tabata™ instruktør fra London, UK og kombinerer her Me Mover & Tabata.Med personlig træning får du det største udbytte på kortest mulige tid. Det er vigtigt, at din træning bliver tilrettelagt korrekt for at nå de resultater du ønsker,  samt for at undgå overtræning og skader. Du får et individuelt tilrettelagt trænings program, og jeg sørger for, at din træning passer til dig og din hverdag.


Et træningsforløb indledes med en introduktionstime, hvor vi selvfølgelig træner, men også taler omkring dine mål og ambitioner. En introtime giver dig mulighed for at møde mig og få en status på din fysiske form. Træningen foregår primært udendørs på Islands brygge og omegn, eller i eget hjem hvis det ønskes.
ASB - Velvære terapi


Akupressur, stræk og bevægelse


Dette er en terapiform jeg tilbyder til feks.  kørestolsbrugere/sengeliggende klienter. 

Stive & ømme lemmer, spasmer samt, nedsat blodgennemstrømning giver risiko for udvikling af blodpropper, afkalkning af knogler, forstoppelse - alt dette er nogle af de gener der følger med når man ikke selv kan bevæge sig som man ønsker.

Terapiformen er afslappende, energigivende og lindrende. Selve akupressur behandlingen virker yderst afslappende og den er energigivende, idet akupressur åbner op for energi flowét i kroppen og kan øge bevægeligheden i leddene, samt virke lindrende, idet hele kroppen bliver bevæget og strukket igennem.


Min baggrund for, at kunne tilbyde denne terapiform kan ses under fanebladet "Om". Jeg er bla. uddannet Personlig træner og har arbejdet indenfor handicap området i mange år bla. med træning & bevægelse af sclerose ramte klienter, samt klienter med andre autoimmune sygdomme. 


En behandling af min. 1 times varighed    

kr. 600.-  

Længere forløb/faste aftaler pr. behandling     

kr. 500.-